Alături de Adrian Mateș - părinte de ELF

Speranța lui Adi și a noastră, a celor apropiati, este ca, prin contribuția fiecăruia dintre noi, să reușim să strângem suma de 215.000 euro, fără de care el nu ar putea beneficia de șansa de a se vindeca.

Schemele de tratament specifice melanomului malign nu au dat rezultatele așteptate. Acesta este motivul pentru care echipa de medici oncologi de la Sheba Medical Center, Tel Aviv, i-au recomandat un tratament mai complex, cu o foarte mare rată de răspuns, evaluat la suma de 215.000 euro.

Toată încrederea, speranțele și rugăciunile noastre sunt îndreptate înspre însănătoșirea lui, pentru a se bucura în continuare, în liniște și armonie de minunata sa familie, alături de Mirela, soția lui și cele două fetițe, Maya, de 12 ani și Luna de 2 luni și jumătate.

Cei care doresc să îl sprijine în demersul de a strânge suma de bani necesară tratamentului în Israel, o pot face prin donații în conturile bancare menționate mai jos.

Indiferent de suma pe care te hotărăști să o donezi, va ajuta enorm în această situație în care suntem chemați să ne arătam solidaritatea pentru șansa la viață! Sharing is caring!
Vă mulțumim!

BT Pay – 0730 562 315
sau
BANCA TRANSILVANIA
BENEFICIAR: MATES MIRELA

ron: ro54btrlroncrt00i2162802

eur : ro96btrl01304201i21628xx