Clay Play - Sediul Donath

Dragi părinți,

În fiecare an punem în bagajul cultural al celor mici, valori precum responsabilitate, creativitate, autenticitate, umanitate, aprecierea frumosului în toate formele, prin implicarea lor directă în proiecte culturale, activități artistice, expoziții, mini-scenete și activități caritabile.

Anul acesta, cu suportul comunității și a grădinițelor Elf, am reușit să punem în practică o idee absolut minunată, care ne-a dat târcoale de multă vreme, proiectul Clay Play.

Astfel, domul din curtea grădiniței a primit o nouă înfățișare și a fost pregătit să găzduiască atelierele de modelaj în lut.

Scopul acestor ateliere este de a facilita noi experiențe de învățare prin intermediul cărora cei mici să se bucure de beneficiile lucrului cu argilă, precum și de a crește implicarea copiilor și părinților din comunitatea ELF în proiecte caritabile sau culturale, prin punerea în vânzare și strângerea de fonduri sau dăruirea obiectelor confecționate.

Mulțumim OVB Allfinanz România și d-lui Filimon, pentru generozitatea și sprijinul acordat în implementarea proiectului Clay Play.

Contribuția a făcut posibilă achiziționarea echipamentelor necesare atelierelor, respectiv cuptorul de ars, roțile pentru olărit și accesoriile aferente.

Prin această sponsorizare valoroasă, copiii beneficiază de o nouă metodă prin care să-și poată dezvolta creativitatea, abilitățile motorii fine, concentrarea, perseverența și abilitățile artistice prin intermediul modelajului în lut.

Suntem recunoscători să avem parte de oameni în comunitatea noastră, care nu doar că se implică activ în viața copiilor noștri, dar depun eforturi concrete pentru a contribui la dezvoltarea unui mediu educațional inovator și plin de oportunități.

Vă invităm să ne bucurăm împreună de progresele și de bucuria pe care o va aduce acest atelier în viața copiilor noștri!