De ce NOI ?

Am construit în ultimii 25 de ani o școală care răspunde atât provocărilor societății românești, cât și europene.
Împreună cu părinții și elevii îmbunătățim constant maniera de predare, captând interesul față de materia predată, stimulând curiozitatea și gândirea creativă.

Toate acestea sunt posibile printr-o comunicare constantă între elevi, profesori și părinți, respectând valorile fundamentale în care comunitatea noastră școlară crede cu tărie: creativitate, empatie, responsabilitate, competență.

De ce să urmezi nivelul gimnazial la ELF?

Liceul Teoretic “Elf” are acreditat nivelul gimnazial de către Ministerul Educației, prin urmare este respectat curriculumul național și obiectivele setate în acesta.
Ceea ce ne diferențiază de o altă unitate de învățământ este modalitatea de abordare a acestui curriculum.

Credem într-o atitudine față de învățare bazată pe gândire critică, pe cercetare, explorare și pe evaluarea procesului de învățare, prin utilizarea de strategii educaționale adaptate nevoilor elevilor din societatea actuală.
Promovăm munca în echipă, colaborarea, empatia și respectul, ceea ce duce la rezultate academice excelente ale elevilor.

Profesorii noștri au în egală măsură experiență și deschidere către nou, învățând în permanență.
Entuziasmul, competența și căldura cu care au răspuns provocării de a face parte din echipa liceului nostru reprezintă cheia succesului elevilor și al nostru ca echipă.
Rezultatele obținute în ultimii ani la examenul de Evaluare Națională de către elevii clasei a VIII-a, au situat Liceul Teoretic “Elf” pe primele locuri în clasamentele județului nostru.

Ofertă educațională - gimnaziu

Liceul Teoretic “Elf” școlarizează în anul școlar 2024-2025 în următoarele clase:

4 clase a V-a

4 clase a VI-a

3 clase a VII-a

3 clase a VIII-a

Limba de predare: limba română

Limbi moderne: limba engleză/germană (limba 1) și limba germană/engleză/franceză (limba 2)

Pe lângă disciplinele prevăzute în curriculumul național, oferta noastră cuprinde ore suplimentare de consolidare, la Limba română, Matematică, Limba modernă 1, Limba modernă 2.

Oferim Modulul de dezvoltare personală, care cuprinde cursuri de: Drama, Filosofie pentru copii, FunLIT, Teatru, Debate și Club de științe, iar pentru cei din clasa a V-a posibilitatea de a rezolva la școală o parte din temele pentru acasă (prevăzute în modulul Teme).