“To every child and adult crossing this threshold: Wherever you come from, you are not a stranger.”

Reggio Kids

Bine ați venit la grădinițele ELF

Suntem o familie în primul rând, o comunitate, în care fiecare membru este binevenit, în care fiecare membru îşi găseşte locul şi se simte valoros. Am creat un mediu în care, odată ce ai păşit, familiaritatea îşi face loc şi devenim reali parteneri în educaţie, parteneri de drum, în această frumoasă etapă a preşcolarităţii. Împreună, pornind din acest moment, în acest loc, clădim personalitatea copiilor, punem bazele viitoarelor relaţii de succes, viitoarelor cariere în meserii neinventate încă, pregătindu-i pentru drumul care li se aşterne înainte.

Credem și ne regăsim în
CREATIVITATE,
EMPATIE,
RESPONSABILITATE,
COMPETENȚĂ. 
Toate acestea se regăsesc în tot ceea ce facem!

Am creat, de-a lungul timpului, un spațiu de siguranță, de confort, de învățare și explorare, de creștere și dezvoltare pentru copii, familiile acestora și educatori. Urmărim dezvoltarea holistică a preșcolarilor noștri, într-o abordare bazată pe empatie și respect reciproc, într-un mediu sigur, un mediu care să susțină dezvoltarea personală a fiecăruia dintre membrii implicați în procesul educațional.

Comunitatea Grădinițelor Elf a crescut anual, astfel încât în prezent instituția noastră numără 5 sedii de grădiniță, pentru copii cu vârste între 2-6 ani. Totul a pornit de la prima Grădiniţă Ţăndărică, în 1995, când aceasta şi-a deschis porţile. De atunci, am crescut alături de copii, şi am reușit, alături de o echipă extrem de competentă şi motivată, să propunem şi să dezvoltăm un nou mod de a trata copilul, un tip de educaţie care să ţină cont de individualitatea, creativitatea şi competențele acestuia, fără a-l îngrădi sau a-l constrânge.

Suntem onoraţi de încrederea pe care alegeţi să ne-o oferiţi, încredinţându-ne cea mai importantă misiune – de a face primii paşi, împreună, în educaţia copiilor. O facem cu responsabilitate, cu grijă, cu atenţie şi multă implicare! Și cu încrederea că, în fiecare zi, cu lucruri mici, contribuim la schimbarea pe care vrem sa o vedem în lume!

Curriculum

În prezent vizăm o abordare transdisciplinară, cu conţinuturi integrate, creând o imagine de ansamblu asupra posibilităţilor de valorificare a cunoştinţelor transmise.

Cursuri opționale

Pentru că ne dorim ca cei mici să aibă oportunitatea de a-şi descoperi talentele şi aptitudinile, de a intra în contact cu pasiuni noi, de a crește și a se dezvolta pe cât mai multe paliere, am îmbogăţit programa cu multe cursuri extra, pe interesul şi capacităţile copiilor.

O zi la grădiniță

Fiecare zi la grădiniţă este o oportunitate de a învăţa lucrui noi şi interesante, de a explora, de a ne face prieteni şi de a porni în aventuri minunate împreună!

În vederea admiterii la Grădinița ELF părinții sau aparținătorii elevului trebuie să se asigure că parcurg următoarele etape:
1. Consultarea paginii web a Liceului Teoretic ELF pentru noutăți legate de înscriere: etapele de înscriere, criteriile de eligibilitate, număr de locuri disponibile;
2. Completarea formularului online de înregistrare la Liceul Teoretic ELF, pentru nivelul preșcolar.

Unde ne găsiți

Sediul Brâncuși
Str. Brâncuși nr. 36a

tel: 0799 758 867,
      0745 652 986
gradinita@elf.ro

Sediul Mozart
Str. Mozart nr. 35 D

Tel: 0799 758 867,
       0745 652 986
gradinita@elf.ro

Sediul Donath
Str. Donath nr. 143
tel: 0799 758 867,
      0746 521 308
gradinita@elf.ro

Sediul Câmpului
Str. Câmpului nr. 39
tel: 0799 758 867,
      0758 513 138
gradinita@elf.ro

Sediul E.ON
Calea Baciului nr. 4-6
tel: 0746 521 308
gradinita@elf.ro

Tur virtual