“To every child and adult crossing this threshold: Wherever you come from, you are not a stranger.”

Reggio Kids

Bine ați venit la grădinițele ELF

Suntem o familie în primul rând, o comunitate, în care fiecare membru este binevenit, în care fiecare membru îşi găseşte locul şi se simte valoros. Am creat un mediu în care, odată ce ai păşit, familiaritatea îşi face loc şi devenim reali parteneri în educaţie, parteneri de drum, în această frumoasă etapă a preşcolarităţii. Împreună, pornind din acest moment, în acest loc, clădim personalitatea copiilor, punem bazele viitoarelor relaţii de succes, viitoarelor cariere în meserii neinventate încă, pregătindu-i pentru drumul care li se aşterne înainte.

Credem și ne regăsim în
CREATIVITATE,
EMPATIE,
RESPONSABILITATE,
COMPETENȚĂ. 
Toate acestea se regăsesc în tot ceea ce facem!

Am creat, de-a lungul timpului, un spațiu de siguranță, de confort, de învățare și explorare, de creștere și dezvoltare pentru copii, familiile acestora și educatori. Urmărim dezvoltarea holistică a copiilor, într-o abordare bazată pe valorile noastre, într-un mediu care susține dezvoltarea personală a fiecăruia dintre membrii implicați în procesul educațional.

Totul a pornit de la prima Grădiniţă Ţăndărică, în 1995, când aceasta şi-a deschis porţile. De atunci, comunitatea Grădinițelor Elf a crescut treptat, astfel încât în prezent instituția noastră numără 5 sedii de grădiniță, pentru copii cu vârste între 2-6 ani. 

Am crescut alături de copii şi am reușit, împreună cu o echipă competentă şi motivată, să propunem o abordare transdisciplinară şi să personalizăm curriculum-ul, ca experiență educațională, ținând cont de individualitatea, creativitatea şi competențele acestora.

Suntem onoraţi să primim cea mai importantă misiune, aceea de a face primii paşi, împreună, în educaţia copiilor. O facem cu responsabilitate, cu grijă, cu atenţie şi multă implicare și cu încrederea că, în fiecare zi, cu pași mici, contribuim la schimbarea pe care vrem să o vedem în lume!

„Se spune că mediul ar trebui să acționeze ca un fel de acvariu care reflectă ideile, etica, atitudinile și cultura oamenilor care trăiesc în el. Spre aceasta tindem noi.” - LORIS MALAGUZZII

Curriculum

În prezent vizăm o abordare transdisciplinară, cu conţinuturi integrate, creând o imagine de ansamblu asupra posibilităţilor de valorificare a cunoştinţelor transmise.

Cursuri opționale

Pentru că ne dorim ca cei mici să aibă oportunitatea de a-şi descoperi talentele şi aptitudinile, de a intra în contact cu pasiuni noi, de a crește și a se dezvolta pe cât mai multe paliere, am îmbogăţit programa cu multe cursuri extra, pe interesul şi capacităţile copiilor.

O zi la grădiniță

Fiecare zi la grădiniţă este o oportunitate de a învăţa lucrui noi şi interesante, de a explora, de a ne face prieteni şi de a porni în aventuri minunate împreună!

Prin completarea formularului de preînscriere la Liceul Teoretic ELF, pentru nivelul preșcolar, vă exprimați intenția de a vă alătura comunității noastre, apoi urmăriți cu atenție calendarul procedural. 

Consultarea secțiunii dedicate înscrierii se poate face aici, pentru noutăți legate de: etapele de înscriere, criteriile de eligibilitate, număr de locuri disponibile pentru anul școlar următor.

Sediul Brâncuși
Str. Brâncuși nr. 36a

Tel: 0799 758 867,
    0761 633 715
gradinita@elf.ro

Sediul Mozart
Str. Mozart nr. 35D

Tel: 0799 758 867,
    0758 513 138
gradinita@elf.ro

Sediul Donath
Str. Donath nr. 143
Tel: 0799 758 867,
      0746 521 308
gradinita@elf.ro

Sediul Câmpului
Str. Câmpului nr. 39
Tel: 0799 758 867,
    0746 521 308
gradinita@elf.ro