Liceul Teoretic "Elf" angajează profesor pentru învățământul preșcolar (2-6 ani), la o normă de 8 ore/zi.

Grădinițele ELF caută profesor pentru învățământul preșcolar (2-6 ani), la o normă de 8 ore/zi. Așteptăm candidaturile celor interesați până la data de 7 iulie 2023, printr-un email pe adresa codruta.harsan@elf.ro.

Candidatul ideal:
– absolvent al Facultății de Psihologie și Stiințe ale Educației – Pedagogia Învățământului Primar și Preșcolar sau în curs de formare/absolvent al Facultății de Litere, secția germană/engleză) / absolvenți de liceu pedagogic;

-vorbește limba engleză sau germană la nivel intermediar sau avansat, este implicat, creativ, empatic, interesat în mod direct de educația de calitate, de noile metode educative și aplicabilitatea lor, focusat pe dezvoltarea profesională și formarea continuă, în cadrul unei echipe dinamice și performante.

Oferim oportunități de dezvoltare profesională prin participarea la diferite sesiuni de training în cadrul instituției și un salariu atractiv negociat în funcție de abilități și pregătire.

Candidații selectați vor fi contactați telefonic pentru stabilirea interviului în cadrul căruia se vor oferi mai multe informații.

Vă așteptăm în echipa noastră!