Podcast Elf - Episodul 3

Azi ajungem la episodul cu numărul 3, pentru care invitați speciali cărora le pasă de educația din România ne-au trecut pragul studioului. Credem că interogația, curiozitatea și reflecția sunt instrumentele esențiale prin care putem rămâne mereu gânditori.

În episodul 3 al podcastului Zis iar nu făcut, “zicem” despre un campion, gimnasta Simona Amânar, într-o discuție moderată de Adrian Muntean, profesor de sport la Liceului Teoretic Elf. 

Marii sportivi ai României nu se uită. Aceștia ne-au inspirat de fiecare dată. Emoțiile pe care le-am trăit la fiecare competiție majoră le păstrăm în suflet cu bucurie. Fie că vorbim de gimnastică, box, canotaj, atletism, inot…În fiecare episod, vom invita sportivi de performanță. Sportivi cunoscuți, oameni muncitori, pasionați, disciplinați, adevărate valori ale țării noastre în materie de sport. Pentru acest episod a spus prezent fosta gimnastă, multiplă medaliată – Simona Amânar. În decursul anilor a reușit să strângă medalii mondiale, europene și olimpice. Vă invităm să ascultați această poveste, moderată de Adrian Muntean, profesorul de sport al Liceului Teoretic Elf

Prin Cabinetul de Curiozități descoperim mici comori culturale despre furnici alături de Ionuț Tăușan, tată, profesor și mirmecolog, cele 3 meserii pe care le practică cu mare drag zi de zi. Despre cea din urmă o să auziți câteva frânturi și sper să vă stârnească emoție și curiozitate.