Bacalaureat

2022

Comunitatea noastră are din nou motiv de bucurie, absolvenții Liceului Teoretic Elf – 2022 au obținut un rezultat extraordinar la examenul național de Bacalaureat!

Media obținută de elevii noștri este 9.36 și plasează școala noastră pe locul al II-lea în topul școlilor clujene și pe locul V în topul național (conform edupedu.ro).

6 elevi au obținut la câte o disciplină nota 10: 3 la matematică, 3 la biologie, iar 2 elevi au obținut la câte două discipline nota 10: la matematică și biologie, respectiv, la matematică și fizică.

Un rezultat care ne onorează și ne obligă, pe mai departe, să atingem excelența prin toate competențele cheie ale școlii noastre: competența academică, starea de bine și educația socio-emoțională, valorile culturale, competența digitală și educația în natură.

Suntem mândri de reușita elevilor școlii, de profesionalismul cadrelor didactice care i-au pregătit pe aceștia și de susținerea din partea părinților.

Elevi și profesori ai ELF-ului, au dat dovadă, din nou, de excelență academică, prin conștiinciozitate, rigurozitate, creativitate și dedicare!

Felicitări acestei promoții de excepție!