Bine ați venit la școala primară ELF

Echipa Elf vă mulțumește în primul rând pentru intenția de a vă alătura acestei comunități și de a afla mai multe despre noi și despre ce înseamnă să fii elev al Școlii primare Elf. Scopul nostru este de a valoriza, de a susține și de a sărbători comunitatea Elf, în contextul clujean.

Filozofia acestei școli gravitează în jurul valorilor în care credem cu tărie: 
creativitate, empatie, respect și competență. 

Insemnătatea acestora va putea fi resimțită în toată activitatea pe care o desfășurăm în școală, alături de elevii noștri. Ne dorim să parcurgem împreună procesul de învățare și să facem din acesta un drum pe cât de plin de valoare, pe atât de plăcut și armonios, pe termen lung. În jurul acestor valori, misiunea noastră devine clară, autentică și  responsabilizează, atât echipa Elf, cât și elevi și părinți deopotrivă.

Școala Elf este școala pe care o căutăm cu toții și pe care ne-o dorim pentru copiii noștri. Este acel spațiu care duce spre explorare, reflecție, curiozitate, profunzime, care se deschide către elevi, cu toate resursele de care dispune, un spațiul al parteneriatului cu elevii, cu părinții, cu comunitatea din care facem parte, cu orașul. Un spațiu în care fiecare copil este privit ca fiind competent și cu un potențial unic.

Cu nerăbdare și curiozitate, așteptăm să ne treceți pragul, pentru a parcurge această călătorie împreună!​

Ofertă educațională​

Credem într-o atitudine față de învățare bazată pe gândire critică, cercetare, explorare și evaluare a procesului de învățare, prin utilizarea de strategii educaționale adaptate nevoilor elevilor din societatea actuală. Promovăm munca în echipă, colaborarea, empatia și respectul, ceea ce duce la rezultate academice excelente ale elevilor noștri.

Înscrieri

Vă mulțumim pentru interesul acordat ofertei educaționale a Liceului Teoretic „Elf”. Suntem onorați de numărul mare de solicitări primite până acum pentru clasa pregătitoare 2020-2021.
Întrucât numărul cererilor înregistrate depășește numărul locurilor disponibile, vom aplica o serie de criterii specifice de departajare.

Informații utile

Care sunt criteriile de eligibilitate dacă numărul de copii înscriși este mai mare decât numărul de locuri disponibile?

După publicarea metodologiei pentru înscrierea în clasa pregătitoare 2021 de către Ministerul Educației și Cercetării, vom putea publica criteriile valabile pentru anul 2021-2022.

Noutăți de la școală

Sediul Coșbuc
Str: George Coșbuc nr. 1
tel: 0720 660 368
primar@elf.ro

Sediul Pascaly
Adresa: Nicolae Pascaly 2-4
tel: 0731 100 022
primar@elf.ro