Music Elf

Liceul Teoretic „Elf” promovează în mod consecvent importanța valorilor culturale care se regăsesc în muzică, arte plastice, artă dramatică, artă cinematografică și literatură. Prin intermediul proiectelor culturale ale școlii, Liceul Teoretic „Elf” încurajează dezvoltarea creativității elevilor și susține participarea lor la concursuri culturale consacrate, organizează în mod frecvent concerte, expoziţii artistice și inițiază legături academice între elevi, profesori și personalități ale culturii din țară și din lume.

PREZENTAREA CATEDREI DE MUZICĂ

Catedra de muzică este formată din 2 profesori cu normă întreagă și 15 profesori colaboratori, cu specialitate în predarea instrumentelor muzicale.

Programul Music Elf

De-a lungul anilor, programul co-curricular MUSIC ELF s-a dovedit a fi o componentă esențială a ofertei noastre educaționale, atât prin proiectele culturale propuse, - concerte, recitaluri,- cât și prin programe muzicale și participări ale elevilor noștri la concursuri naționale și internaționale.
Ne mândrim și ne onorează numeroasele premii pe care elevii noștri le obțin și îi încurajăm prin bursele oferite și oferta de cursuri opționale MUSIC ELF să își descopere talentul, pasiunile și nu în ultimul rând, magia muzicii.
MUSIC ELF promovează creativitatea, expunerea la diverse valori culturale și artistice și abordarea complexă a educației, principii care guvernează viziunea educațională a școlii.

Bursele Music Elf

An de an, școala noastră susține elevii talentați din fiecare clasă, prin selectarea acestora la începutul clasei I în funcție de aptitudini și îndrumarea lor spre diverse instrumente muzicale: pian, vioară, chitară, percuție sau canto.

În fiecare an școlar, școala oferă câte 4 burse muzicale (câte o bursă pentru fiecare instrument), pentru a susține 4 elevi din fiecare clasă, începând cu clasa I.

Țupa Simona

Pop Mara

Pop Luminița

Țupa Cristina

Glodeanu Cristina

Filimon Viorela

Prozsa Reka

Trifan Ștefan

Grindean Arina

Bordenciu Anca

 

Băcilă Carmen

Ghișa Dalia

Constantin Sabina

Mariana Varga