Dragi elevi, dragi părinți și bunici, dragă echipă ELF!

Începem acum un an școlar nou IMPREUNĂ. Și orice început înseamnă două momente: unul de reflecție, care înseamnă că ne amintim și ducem cu noi mai departe ceea ce a fost, amintiri din vacanța, culori, sunete, locuri, cărți și prieteni, și unul de căutare, care stă sub semnul curiozității, al descoperirii, al întrebărilor și al transformării.
Dacă, in primul moment, privim in interiorul nostru, vom gasi, printre altele, o hartă a ceea ce suntem și o colecție de imagini fascinante pe care le-am trăit, care ne-au impresionat și care au rămas în noi, adică un fel de cabinet de curiozități. Ei bine, acesta este și proiectul care va lega tot ceea ce ne propunem anul acesta: fiecare activitate, fiecare experiență va deveni prilej de bucurie, de învățare, de experimentare care apoi, în mod absolut fascinant, va deveni o parte importantă din harta lumii fiecăruia dintre noi, PALM (Portable Life Art Museum).
Să pornim cu bucurie și cu încrederea că și anul acesta vom colecționa momente, experiențe, prietenii, valori care ne vor face să devenim curiosi, creativi, empatici.

Carmen Șoancă

Director-sediul Pascaly